Referenciáink


TEBBE szervestrágyaszórók– vevőink ajánlásával

Az alábbiakban néhány TEBBE szervestrágyaszóró tulajdonos véleménye olvasható. Elérhetőségüket az Agrospic Kft kérésre rendelkezésre bocsátja, hogy Ön akár személyesen is fel tudja keresni őket és megosszák Önnel tapasztalataikat.

Gép típusa:                                      TEBBE HS 220
Cégnév:                                             Mezőfalva Mg. Zrt.
Képviselő:                                        Farkas Tibor
Művelt terület nagysága:              7000 ha

A mezőfalvi Mg. Zrt. 2008 óta használ TEBBE trágyaszórókat. 7000 ha területen termesztenek hagyományos szántóföldi növényeket. Emellett húsmarha és tejhasznú szarvasmarha tenyésztéssel is foglalkoznak. Jelenleg 2600 db szarvasmarha és növendék ellátásáról kell gondoskodjanak. A jelentős mennyiségű szervestrágyát TEBBE HS 220 –as trágyaszóróval juttatják ki a szántóföldekre. Az első TEBBE trágyaszórót 2010-ben vásárolták, a harmadikat pedig a 2014-es évben szerezték be, így a saját felhasználás mellett a gépekkel bérmunkát is tudnak vállalni.
A trágyaszórókhoz silószállító felépítményt is vásároltak, mellyel a gépek kihasználtságát még jobban meg tudták növelni. Az állattartó telepen pedig nagy hasznát veszik a szenázs ill. siló betakarításakor.
Több éves tapasztalattal a hátuk mögött szívesen ajánlják más gazdáknak is a TEBBE szervestrágyaszórókat, melyek rendkívül terhelhető és megbízható gépeknek bizonyultak. A kopó alkatrészek cseréjén és néhány apróbb, használatból eredő meghibásodáson kívül semmilyen műszaki problémája nem volt a gépeknek.